tröttis.

vaknade nyss efter sovit ca 2 timmar. Somna i sängen med en film på! Snark på den. Nu är bakpotatisarna inne i ungnen och snart blir det middag, ska bli mysigt. Ne får kika till potäterna :) hehe.

love/ jess,

HAPPY NEW YEAR !

sitter i pjamas än och bara segar. Mamma kom hem från jobbet idag efter att ha kännt sig väldigt dålig förkyld osv. Så när jag blir frisk kommer en annan sjukling in i bilden haha !

jag vet inte varför men den här gången längtar jag verkligen hem till svearike! känns inte alls kul att vara här den här gången. det suger. ikväll blir det fira nyår med mor. äta bakpotatis & lövbiff, se en film och bara ha det mysigt. jag kom på varför mina nyårs firanden har sugit varje år. jag firar dom med fel personer hehe. Nerå, förra året var kul hos nattis, andra året igen vetifan vad jag gjorde (?) och förrförra var jag på bohusgården och umgicks med ehm ja! Inte äns värt att ta upp det här !

detta året har jag bestämmt mig för kommer bli den bästa. tjäna pengar till sommaren, resa, hitta pojkvän (?) , må bra! Inte bekymmra mig över så mkt. även dra ner på alkoholen ! funderar på mina nyårs löften. Har ni några? ..


love/ jess.


NATTINATTEN.

ja, nu är det natten så ska först ta en cigg, sen lägga mig se klart en film och efter det sova. ( det har varit en väldigt tuff dag i dag haha ) Är faktist trött men beror la på man inte gjort något idag ? .. Vettifan..

imorn blir ett nyktert firande! är ju fortfarande i norge. Blir käka nått gott och så..
hade velat följa med till fjällen med natts & co. sjuk, pank efter julen osv de är tufft haha!

natti.
love/ jess


30 DECEMBER.

Trevligt.

klättrar snart på väggarna, vad är detta ? rastlös, pratsjuk, mys-gos-sjuk, trött, pigg, vill-att-det-ska-hända-något ! yeye, så äre. Varit hemma från jobb två dagar och det suger. hatar att vara sjuk! Nu har ja inget jobb tills vi åker hem än så länge. Men jag hoppas på att få jobb imorn annars i värstafall får jag la gå dit och "jobba/hjälpa" till utan lön eller nått. Kanske bara sitta och tjöta ?? SUCK!!

har ni några ideer om vad man kan göra ? :)NE nu har inte jag tid, ska ta och spela harpan här på datan!! Brukar dock
inte vinna men nu jävla nu kör vi !


love/ jess.

i really need a new start!

jag har verkligen bestämmt mig för att försöka börja en ny start. Min gamla blogg är raderad för mig och en del därifrån finns inte längre till eller kommer att finnas till i mitt liv. Jag är trött på det och känner bara att de KAN inte trycka ner mig längre.

Just för tillfället har jag en väldig svart själ. Allt innom mig känns mörk, dyster och jag vet inte vad lycka är längre. jag älskar att skriva, blogga, de ända sättet att riktigt få ut mina känslor! Så altenativet är ju att jag startar en ny blogg menas jag arbetar upp mina känslor och humörsvägningar ! :) Jag ska bli en ny människa och kämpa för att nå fram! 
 
jag säger fuck off till alla personer som är som finnar i röven för här kommer en ny jessica med ett nytt liv och en helt annan livs inställning ! Jag ska kämpa, bråka med det inre och visa er alla att detta klarar jag ensam!

/ love jess.


RSS 2.0