gadd.

tatto!!! yes, nice! sjukt sugen så får ringa marcus sen! tjoflöjt.

lugn dag.

solning torp träffa sis blir de som händer idag, skulle egnetligen åkt till norge men blev inte så! Lite tråkigt, hade varit riktigt kul att träffa dom där uppe!!

yeye, måste rusa! ciao.


OVER&OUT.

fått en del gjort.

tidig morgon promenad med simone och hundarna, solat, lunch på cheers. Ska ta och slå en pling till nathalie laine o se vad hon har för sig o se om vi ska ses eller ej! :) ciao.


OVER&OUT.

big blue eyes.


haelu.

sitter i soffan & kollar lite oc. Skulle egentligen åkt till danmark över dagen idag med sis johan & mams. Men jag har mått så illa i två dagar nu så jag pallade inte med det. Men finns de resor imorn så kör vi påt då. Kännt mig helskum. Igår somnade jag vid 18.00 vaknade när pappa kom på besök klockan 21.00 sen vid 23.30 somnade jag igen och vaknade 10.00 idag. Sovit som en idiot men känner mig fortfarande sleten. mår iaf bättre nu och känns jäkligt gött. Får hoppas de finns turer ledig imorn så man kan åka!! Sen så på fredag e vi bjudna till linda som fyllt 21. Ska bli kul det med. Åker väl antagligen till norge till helgen. Lördag eller söndag. För att försöka och jobba lite! Pengarna kommer ju inte av sig själv + de börjar bli lite tomt i plånboken om man säger så!Ska sätta på en film och äta lite mammas bästa lasange.
OVER&OUT.

promenix.

kommit hem från en promenix med hundarna & simone! Treligt! Jävligt kallt ute + de börjat snöat lite granna! De får snart sluta alltså!! Trött på snön, kylan, VINTERN. Vill ha sommar, sol, härliga sommarkvällar osv. fyfabian vad gott! :) Ska ta o lägga mig i soffan lite, sen klä på mig för åka till högsäter för att göra ett ärende! :)


OVER&OUT.spårlöst.

kollar nu på spårlöst. rätt intressant faktist, idioter som lämnar bort sina barn, förstår inte hur vissa tänker. Det finns väl alltid en förklaring, men dom som inte har de borde fan inte skaffa barn från första början!! De är annat än tv programet familjen annorlunda hehe. Härliga familjer som älskar barn, dock skulle jag aldrig vilja ha så många. Men att se dom som verkligen älskar att vara en stor familj e underbart.

Väntar på simone som ska komma ner till mig och se film! Blir my sisters keeper igen. Vilken jäkla film. När jag såg den igår så tänkte jag exakt hela tiden på mina syskor. Tänk om martina skulle ha leukemi ? Sjukhuset fram och tillbaka, alla bi verkningar från medeciner, jämt och ständigt vara orolig om vad som händer nästa gång! Jag kände bara att jag är så glad över att min familj är friska. Jag vet inte vad jag skulle göra om något skulle hänt om martina och kristian skulle bli allvarligt sjuka, någon olycka inträffa och framför allt någon skulle gå bort. Jag hade aldrig i hela helvetet klarat av de! Även mamma, min andra halva. Man ska vara glad över att man har sina nära och kära och inte deppa över andra saker! Jag älskar er min familj <3 ni är dom absolut bästa i helva världen!ingen kan som jag.

ingen kan älska dig lika mycket som jag kan !!!


en sån kväll..

fyfan i helvete vad skoj jag hade igår, blev en aning susig men jag hade så jäkla kul! syn sis inte var där, men hon träffa jag ju senare på kvällen. Det var snoppar, oljor och vibratorer (?) överallt. Jag fick beställt till mig och martina?!?!?!?? hahah. Tog en taxi buss med alla tjejer, vi var nog 10-12 stycken ? jag lanine och ylva hoppade av för att gå till ken som hade fest, träffade bla. sis & sanna. Massvis med folk och ett jävla liv. Marcus körde ner oss till mortens och vi gick in och dansa fan röva av oss. Hur kul som helst! Där träffa vi linda jimmy osv. Körde stand by me i piano baren som ALLTID. En riktigt klassiker. 

Nu ska jag hoppa in i dushen för att sen åka o festa hos martina! Tror johan o hans kompisar skulle komma dit !


Tack alla tjejer iaf för gårdagen! Hade de hur kul som helst <3
OVER&OUT.

stress, stress, stress!

Varit sjukt stressad hela dagen idag, vet inte vrf. Ska iaf hämta kära ylva och nathalie laine kl 18.30 i stan så åker vi tillsammans till natts, där bjuds det på stora snoppar och lekar ! Ska iaf bli sjukt kul och e taggad till max !

Sen blir det ner till stan för att träffa sis, linda, bror, jonas, john m.m


Nu måste jag göra nått vettigt, kanske ta en öl ?

OVER&OUT


....


sexpaaaartey.

imorn är det sexparty hos natts. Ska bli jätte kul! kommer många man inte umgås med idag som man gjorde förr. Varje dag i princip. saknar natts, hon var trots allt min andra halva. :) Ska iaf bli grymmt kul imorn! Ska shoppa upp hela lagret, för mer kuk än så lär man la inte få!? HAHA.

måste desutom säga grattis till marcus som har fått en liten liten dotter ! GRATTIS!!!!:) du kommer bli en dunder bra pappa! Hoppas hon blir dig rätt upp idagen :)nu ropar fluff, måste lägga mig!
OVER&OUT.skumt.

jag vill mycket här i världen! tänk om man kunde hjälpa exakt alla på hela jorden med EN sak! EN endaste sak. Tänk vad bra de hade varit. Man hade kunnat göra så mycket, man hade kunnat göra mycket för andra och framför allt fått en chans  !!!

fuck off and die!

jag hatar dig så mycket att jag älskar dig.


RSS 2.0