Saknad.

Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Ordet farmor gör mig ledsen. Jag saknar dig så inåthelvete. Vill ha dig här. Jag vill prata ut med dig, jag vill ha dig här. Hos mig, du ska inte vara uppe i himlen , du ska vara med mig. När jag sa hejdå till dig på sjukhuset var något av det värsta jag varit med om. Jag sa våra ord. " tre ord, jag älskar dig " och de tar all kraft ur mig att tänka på de ögonblicket. Ibland så blir jag arg på dig för du lämnade mig så tidigt. Du var inte den gamla farmorn som satt o spela bingon. Du gick och köpte skyhöga klackar, tyckte mina peircingar var fräcka, köpte dyra skinjackor och riktigt läckra läppstift! Du var en super farmor, du var min. Nu vet jag du har det bra, bra med farfar, vet på ett säkert sätt. Jag saknar ditt leende, dina kramar, dina läppar säga " min tös, min lilla docka, tre ord jag älskar dig "


Nu blir jag så jävla ledsen igen. Men nu känner jag att du e med mig hela tiden. Du e i min närvaro hela tiden och kommer titta till mig ! Tack för du var min farmor ( även min systers ) hälsa farfar att han oxå finns i mina tankar för jämnan! Men ni ger mig ett leende på läpparna bara tanken av att ni e tillsammans! ytterligare 3 ord, jag älskar er.
tack.

en fruktansvärd skum helg.

mitt humör har nog gått från bott till topp! i fredags var de fest hos min syster. Det var jag, sis, sanna, linda, therez, charlen(?) och therez bror. Allt var så fruktansvärt konstigt när dom kom. Therez berätta något så skumt, otrevligt, skönt, ledsamt, lyckligt för mig. Jag kan inte berskriva i ord för de hände något jag ALDRIG varit med om.. Jag trodde inte på det då pga mina tårar bara forsade och jag var så ledsen, Pratade sedan ut med therez och linda. Även sis och de kändes lite bättre. fick rycka upp mig och gå ut med dom inte tänka på de som vart! Men åkte hem vid 1 för jag klarade inte av och va kvar ute, jag kom hem jag grät ytterligare halva natten.

Dagen efter hade jag sån migrän ( inte bakfylla tro de eller ej ) så att jag inte kunde öppna mina ögon. Det var HEMSKT. Grät ytterligare den dagen men nu känner jag mig på nått sätt glad.

skumt,

OVER&OUT,

John mayer.

En sån kille, vilka låtar han gör, och vilken röst. Riktigt mys musik !

och har jag nämnt att jag avskyr dig? hatar dig? spyr på dig? Om inte, nu vet du!


...


yes

hellu, ser på lite tv o lyssnar på musik! Hör även min kära syster ligger o snarkar ! Hon e för söt! :) Älskar min syster, hon e den bästa i världen. Finns ingen som henne och hon är värd det bästa. <3


i veckan blir de åka till tjörn och träffa s. Ska bli jätte kul för det var soppas längesen. Åka dit och kolla film och bara tare lugnt o tjöta! :) Ska bli jätte trevligt.Saknar min mammi, känns tomt och jävligt här hemma utan henne.
har vartfall sis! :)ska försöka nana nu! Natti.
OVER&OUT.


...

Ett förlåt till alla ja skadat och gjort illa. Ett förlåt till alla jag sårat och kommer såra. Jag är komplicerad, vissa älskar mig för det andra inte. 


21 guns.

green day, ullevi, 5 juni -2010.
Biljetterna är bokade och betalda.
Jag längtar så jag tror att jag dör.
VILKEN UPPLEVELSE.sedan 2004 har jag velat sett detta bandet live.
Vad var det jag sa, de kommer bli den bästa sommarn
genom tiderna .


RSS 2.0